O tânără a primit din greșeală patru doze de vaccin împotriva COVID

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccin COVID-19  FOTO: pixabay
Vaccin COVID-19 FOTO: pixabay

O tânără de 23 de ani, din Italia, a primit patru doze de vaccin împotriva COVID. Asistenta a uitat să dilueze concentrația.

Virginia, o tânără de 23 de ani, din Italia a primit din greșeală patru doze de vaccin Pfizer. Aceasta este studentă și bea șapte litri de apă pe zi, dar continuă să se simtă deshidratată. Pres italiană scrie că din primele informații ar fi fost vorba despre șase doze de vaccin, însă spitalul a transmis ulterior că tânăra a primit de fapt patru doze.

Infirmiera care a inoculat-o pe tânăra studentă a uitat să dilueze flaconul cu substanţă activă cu ser fiziologic.

″Informaţia potrivit căreia cantitatea injectată ar fi puţin mai mare de patru doze este importantă întrucât testele făcute de Pfizer pentru a stabili consecinţele unui supradozaj s-au oprit la patru doze de substanţă activă inoculate simultan, fără ca acest fapt să fie urmat de consecinţe deosebite pentru pacienţi”, mai arată autoritățile italiene.

Tânăra studentă este acum sub supravegherea unul faimos virusolog italian Fabrizio Pregliasco, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel