O nouă tranşă de 511.290 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech ajunge în România

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccinul Pfizer - BioNTech. Foto: BioNTech
Vaccinul Pfizer - BioNTech. Foto: BioNTech

Astăzi ajunge încă o tranșă de vaccinuri Pfizer. Cele circa 511.000 de doze vor fi aduse cu avionul.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer-BioNTech ajunge luni, 5 aprilie, în România. Cele 511.290 de doze de vaccin vor fi livrate cu avionul, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă.

Potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Vaccinării anti-COVID, vaccinurilor vor fi distribuite astfel: Centrul Naţional de Stocare Bucureşti: 171.990 doze; Centrul Regional de Depozitare Braşov: 66.690 doze; Centrul Regional de Depozitare Cluj: 76.050 doze; Centrul Regional de Depozitare Constanţa: 58.500 doze; Centrul Regional de Depozitare Craiova: 33.930 doze; Centrul Regional de Depozitare Iaşi: 45.630 doze; Centrul Regional de Depozitare Timişoara: 58.500 doze.  

România a recepţionat 2.863.439 doze de vaccin produse de compania Pfizer, scrie news.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel