(P) Rămâi tânăra cât mai mult timp! Descoperă și tu secretul vedetelor

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe tot parcursul vieții femeile se confruntă cu o mulțime de probleme ce țin de aspectul lor fizic. Slăbesc, se îngrașă, le apar coșuri, le apar pete, apare celulita, vergeturile, nasc copii, iar corpul li se modifică, iar toate aceste lucruri duc către un obiectiv principal: să arate cât mai bine cât mai mult timp. Chiar dacă petrec ore în oglindă dimineața pentru a se machia, unele lucruri nu pot fi ascunse, așa că apelează la tot felul de soluții și tratamente, cum ar fi: tratament vergeturi, accent prime și fotoregenerare. Despre toate acesta vom vorbi pe larg in acest articol.


Tratament pentru vergeturi

Vergeturile sunt un tip de cicatrizare a pielii ce apare atunci când epiderma nu mai poate reveni la formă normală după o perioadă de creștere intensivă, adesea cauzată de sarcină, creștere sau scădere în greutate sau chiar de pubertate. Peste 50% din femei dezvoltă vergeturi în timpul sarcinii.

Pentru combaterea vergeturilor tot mai multe femei apelează la tratamentul Pixel RF. Radiofrecvență fracționată este un tratament de rejuvenare cutatata, foarte eficientă pentru îmbunătățirea calității pielii, pentru toate fototipurile cutanate. Nu are restricții sau efecte adverse, asigurând ameliorand până la ștergerea vergeturilor, cicatricilor post acneice și chirurgicale, porilor dilatați sau semne ale bartranetii (riduri, laxitate cutanată).

Acest tratament este destinat și ridurilor perioculare, porilor dilatați sau pentru vergeturile vechi și noi.

Accent Prime

Pe lângă dietele adoptate și stilul de viață sănătos, corpul are nevoie și de tratamente care să arate așa cum ne dorim.

Odată cu trecerea timpului, pe corpul nostru își pun amprentele două mari probleme: depunerile localizate de grăsime în anumite zone ale corpului, precum celulita, și pielea îmbătrânita, care și-a pierdut din fermitate și strălucire.

Accent Prime funcționează pe baza a două tehnologii recunoscute pentru modul eficient în care funcționează asupra țesutului, fără a rănii stratul superior al pielii. Tehnologia cu ultrasunete funcționează prin energia care se așează uniform pe toată suprafață vizată de tratament, făcând că celulele adipoase să interacționeze între ele și să se distrugă. Tehnologia bazată pe radio-frecvența funcționează cu unde electromagnetice care încălzesc profund țesutul gras, stimulând producția de collagen și eliminând celulele grase.

Ambele tehnologii sunt recomandate și efectuate de către specialiști.

Fotoregenerarea

Fotoregenerarea este un tratament special conceput pentru principalele probleme ale îmbătrânirii tenului – pete pigmentare, pete de bătrânețe, riduri și linii fine, cuperoza, rozacee, pori dilatați, acnee. Mai mult decât atât, această procedura are efecte mult mai profunde și de durata mai lungă decât orice crema, masca, masaj sau peeling. Tratamentul intensifica metabolismul intracelular, având un puternic efect de rejuvenare asupra fetei.

Din ce în ce mai multe personae publice aleg aceste metode pentru că rezultatele sunt vizibile într-un timp scurt și durează un timp îndelungat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel