Pacientă de 89 de ani la Spitalul din Caracal s-a sinucis. Suferise un AVC

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie de 89 de ani, pacientă a Spitalului din Caracal, s-a sinucis.

O femeie, în vârstă de 89 de ani, pacientă la Spitalul din Caracal, și-a luat viața aruncându-se de la etaj. Bolnava suferise recent un atac cerebral vascular, iar la câteva ore de la primirea diagnosticului a recurs la gestul ce i-a curmat viața.

Pacienta a fost internată în noaptea de 24 spre 25 iunie în secţia de Medicină Internă a Spitalului Orăşenesc Corabia. Înainte a fost diagnosticată cu AVC la Spitalul Municipal din Caracal. Din lipsă de locuri a fost adusă la Corabia. Tragedia s-a petrecut vineri dimineața, 25 iunie. Femeia s-a aruncat peste balustrada balconului de la etajul al doilea.

”Conducerea spitalului a anunţat Poliţia Corabia-Compartimentul de Investigaţii Criminale, fiind demarate investigaţiile. Totodată s-a procedat la anunţarea familiei pacientei. DSP Olt a demarat un control în cadrul unităţii sanitare. În acest timp Spitalul Orăşenesc Corabia a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfăşurat evenimentul“, a transmis spitalul din Corabia, potrivit  Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel