Pacienţii votează la urna mobilă în spitalele din Capitală

Georgiana Ioniță / 24 noi 2019 / 14:59
Pacient
Pacient

Pacienţi internaţi în spitale din Capitală votează duminică, la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, la urna mobilă, procesul fiind în desfăşurare, după cum au anunţat reprezentanţii unităţilor medicale.

Procesul de vot este în curs la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, după cum a confirmat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Silvia Nica. Aici, aproximativ 350 de pacienţi şi-au exprimat intenţia de a vota, notează Agerpres. 

Se votează şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila", a precizat comandantul Florentina Ioniţă Radu. Şi-au exprimat dorinţa de a vota aproximativ 340 de pacienţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului "Elias", Silvius Negoiţă, în unitatea medicală vor vota duminică aproximativ 310 pacienţi şi personal medical. "Votează personal medical şi pacienţi care şi-au exprimat dorinţa de a vota. (...) Din punct de vedere al spitalului, organizarea s-a făcut bine, fără incidente", a spus medicul.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat, pentru AGERPRES, că şi-au exprimat dorinţa de a vota 240 de pacienţi şi 18 medici, procesul fiind în derulare.

Şi la Institutul Oncologic Bucureşti s-a votat duminică la urna mobilă, a declarat managerul Lidia Kajanto.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy