Urmărește dezbaterea live

Parfumul preferat: ce spune despre personalitatea ta

DCMedical Team |
Data publicării:
Parfumuri
Parfumuri

Fiecare persoană are preferințe proprii atunci când vine vorba despre parfumuri sau arome. Unii psihologi au descris câteva tipuri de personalități în funcție de parfumurile preferate.

Gusturile în ce privește aromele de parfum sunt diferite. Este evident că nu tuturor le plac aceleași parfumuri și că fiecare persoană are preferințe personale. Nu este de mirare că parfumul tău spune multe despre personalitatea ta. Iată câteva note de bază ale parfumurilor pe o listă care se corelează cu diferite trăsături de personalitate.

Mirosuri de citrice

Cei care le preferă sunt persoane cărora le place să preia conducerea. Prietenii și familia le-ar descrie ca niște persoane hotărâte și uneori chiar lideri. Aceste parfumuri reprezintă oameni ambițioși și puternici. Live Colorfully de Kate Spade și Viva La Juicy de la Juicy Couture sunt cu siguranță parfumuri bune pentru cineva care preferă această aromă.

Mirosuri de trandafir

O persoană care preferă această aromă va lua în calcul fiecare posibil rezultat, înainte de a lua o decizie finală. Sunt persoane sensibile, grijulii și pline de compasiune. Sunt întotdeauna atente la ceilalți, motiv pentru care parfumurile roz sunt un excelente pentru aceste persoane. Mirosul trandafirilor reprezintă oameni blânzi. Parfumul englezesc de trandafiri de la Yardley London și Roses de Chloé de la Chloé sunt probabil parfumurile pe care le-ar prefera astfel de persoane.

Mirosuri de lavandă

Oamenii sociabili adoră absolut mirosurile de lavandă. Se pot înțelege ușor cu oricine, iar prietenii și familia îi bucură întotdeauna atunci când li se alătură la un pahar de vorbă. În plus, sunt întotdeauna prietenoase și manifestă un interes real față de ceilalți. Prețuiesc prietenii și știu întotdeauna să înveselească pe cineva după o zi proastă. Mirosurile de lavandă sunt minunate pentru ei, iar parfumurile Libre de Yves Saint Laurent și Obsessed de Calvin Klein se potrivesc perfect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel