Prof dr Cătălin Cîrstoiu, despre prof dr Ovidiu Băjenaru: Ne este dificil să vorbim despre el la trecut

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Lumânare aprinsă
Lumânare aprinsă

Prof dr Florin-Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență din București, regretă pierderea prof dr Ovidiu Băjenaru, eminent neurolog care a pierdut lupta cu COVID-19. 

Tuturor celor cunoscuți, dar mai ales nouă, personalului medical al Spitalul Universitar de Urgență București și, în mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil să vorbim la trecut despre omul, medicul și profesorul Ovidiu Alexandru Băjenaru. 

Cu imensă părere de rău, inevitabilul s-a întâmplat și dl profesor Ovidiu Băjenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent în continuare prin urmașii lui profesionali. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Prof dr Florin-Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență din București (SUUB). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel