Prof dr Șerban Bubenek, la Academia de Sănătate. Pandemia COVID-19 și bolile cardiovasculare

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof dr Șerban Bubenek. Foto: DC News
Prof dr Șerban Bubenek. Foto: DC News

Prof dr Șerban Bubenek, de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof dr C.C. Iliescu”, este invitatul emisiunii „Academia de Sănătăte”, de astăzi, de la ora 18.00, realizată de către acad prof dr Irinel Popescu. 

Prof dr Șerban Bubenek, reputat medic anestezist și fost manager al Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof dr C.C. Iliescu”, vine astăzi, de la ora 18.00, la Academia de Sănătate. 

Alături de realizatorul emisiunii, acad prof dr Irinel Popescu,  dr  Șerban Bubenek va discuta problematica pacienților cu boli cardiovasculare în perioada pandemiei de COVID-19. 

Emisiunea va fi transmisă astăzi simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. De asemenea, emisiunea va fi retransmisă luni, 8 iunie 2020, de la ora 11.00.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel