Prof dr Monica Pop, mesaj către autorități: Opriți petardele! Copii și adulți mutilați definitiv!

Dana Lascu |
Data publicării:
Dr. Monica Pop
Dr. Monica Pop

Cunoscutul medic oftalmolog prof dr Monica Pop a lansat un mesaj către autorități, cerându-le să oprească comercializarea petardelor. Copii și adulți sunt mutilați definitiv, atrage atenția medicul.

Prof dr Monica Pop spune că ar trebui luate măsuri urgente și drastice contra petardelor. „Petardele au „lovit" din nou! Autorități competente, opriți-le!", scrie cunoscutul oftalmolog pe pagina sa de Facebook.

„Copii și adulți, unii mutilați definitiv, care vor suferi tot restul vieții pentru un moment de distracție iresponsabilă! Din nefericire, la noi (Spitalul de urgențe oftalmologice Lahovari, n.r.) sunt deja internați 2 copii, grav afectați în urma exploziei de petarde. Unul nu a avut nicio șansă, a pierdut vederea ochiului respectiv! Al doilea e și el grav afectat și va mai avea nevoie și de alte operații! Rămâne cu sechele, în cel mai bun caz! Mai sunt câteva zile până la Anul Nou! Pocnitori peste tot, toată ziua! Ce fac autoritățile pentru a stopa aceste nenorociri? POLIȚIA în primul rând? Dar părinții? Dar noi toți?", scrie, revoltată, dr Monipa Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel