Raed Arafat: nu s-a pus în discuție carantinarea Bucureștiului. Măsuri legate de paturile la ATI

Adisa Codruț |
Data publicării:

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat sâmbătă, 20 martie, că punerea în carantină a Bucureștiului nu a fost subiect de discuție.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat sâmbătă, 20 martie, că nu s-a pus în discuţie carantinarea municipiului Bucureşti în acest moment. "La acest moment nu s-a pus în discuţie carantinarea Bucureştiului", a declarat Raed Arafat.

Acesta a mai afirmat că duminică, la şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, vor fi prelungite măsurile care sunt în vigoare în prezent la nivelul Capitalei pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2, anunță Agerpres. 

”Această sedinţă a fost pentru a discuta şi a dezbate, cu toţi care sunt în jurul mesei, punctele lor de vedere urmând ca această analiză să se facă în două-trei zile şi să de vină cu concluziile finale. Se va lua o decizie pe baza analizelor. (...) Mâine, la ședința Comitetului Județean pentru situații de urgență se va decide prelungirea măsurilor restrictive aflate deja în vigoare, nu pentru a decide carantinarea Bucureştiului. (...) La Bucureşti s-au suplimentat paturile ATI”, a afirmat șeful DSU, Raed Arafat, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel