Raed Arafat, plângere penală la DIICOT. Amenințat cu moartea pe Facebook

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Șeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat a ajuns la DIICOT, după ce a fost amenințat cu moartea.

Dr Raed Arafat a declarat depune plângere la DIICOT după ce a primit amenințări cu moartea. Șeful DSU fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspirației potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 nu există. Postarea, care devenise virală, a fost între timp ștearsă. 

Autorul ei susținea că Arafat ar fi fost „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”, notează Digi24. Nu este pentru prima dată când Arafat primește astfel de amenințări, mai precizează sursa citată.

"Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău. O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea. Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase. A trebuit să le depun pentru că nu poți permite așa ceva", a declarat Arafat la ieșirea de la sediul DIICOT”, a spus Raed Arafat, la ieșirea de la DIICOT. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel