Raed Arafat: se va permite organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase numai cu respectarea regulilor de protecție sanitară

Florina Pop / 10 mai 2021 / 17:48

Șeful DSU Raed Arafat a declarat luni după-amiaza, 10 mai, că va fi permisă organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase doar cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

Raed Arafat, șefului DSU, a afirmat luni după-amiază, la finalul ședinței de Guvern, din 10 mai, că ”este eliminată restricția privind participarea la organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase legată de domiciliu sau reședință”.

”Se va permite organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase numai cu respectarea regulilor de protecție sanitară, stabilite prin Ordinul comun al ministrului Sănătății și al secretariatului de stat pentru culte”, a precizat Arafat, potrivit DC News.

Guvernul a mai decis, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile pe întreg teritoriul României începând din data de 13 mai şi a eliminat restricţia privind participarea la procesiuni sau pelerinaje religioase legată de domiciliu sau reşedinţă, a anunţat şeful DSU, Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy