Rezidențiat: Pintea, discuție imediată după critici. ”Apreciază foarte mult”

Irina Constantin / 14 oct 2018 / 15:02
EXCLUSIV
Sorina Pintea, ministrul Sănătății, la Palatul Parlamentului
Sorina Pintea, ministrul Sănătății, la Palatul Parlamentului

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a intrat într-un scandal generat de declarația sa făcută despre examenul de rezidențiat. 

Vezi mai mult aici: Pintea, în mijlocul unui scandal imens. Declarația care a revoltat: O ofensă adusă tuturor medicilor, o discreditare

În urma afirmațiilor celor care s-au simțit revoltați de declarație, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a avut o discuție cu profesorul dr. Bogdan O. Popescu, în urma căreia se pare că s-a ajuns la concluzia unui mesaj interpretat greșit, a unei neînțelegeri. 

Vicepreședintele Colegiului Medicilor din Municipiului București, Bogdan Popescu, ne-a declarat, în urmă cu scurt timp, că ”Am discutat în cursul dimineții cu doamna ministru, care a avut toată deschiderea pentru dialog. Dumneaei apreciază foarte mult mediul universitar medical și, împreună cu echipa de universitari, va continua să realizeze proiectele legate de pregătirea medicilor. Cu toții dorim să avem specialiști cât mai bine pregătiți și pacienți cât mai bine tratați”. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.22
YesMy