Rezidențiat: Pintea, discuție imediată după critici. ”Apreciază foarte mult”

Irina Constantin |
Data publicării:
EXCLUSIV
Sorina Pintea, ministrul Sănătății, la Palatul Parlamentului
Sorina Pintea, ministrul Sănătății, la Palatul Parlamentului

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a intrat într-un scandal generat de declarația sa făcută despre examenul de rezidențiat. 

Vezi mai mult aici: Pintea, în mijlocul unui scandal imens. Declarația care a revoltat: O ofensă adusă tuturor medicilor, o discreditare

În urma afirmațiilor celor care s-au simțit revoltați de declarație, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a avut o discuție cu profesorul dr. Bogdan O. Popescu, în urma căreia se pare că s-a ajuns la concluzia unui mesaj interpretat greșit, a unei neînțelegeri. 

Vicepreședintele Colegiului Medicilor din Municipiului București, Bogdan Popescu, ne-a declarat, în urmă cu scurt timp, că ”Am discutat în cursul dimineții cu doamna ministru, care a avut toată deschiderea pentru dialog. Dumneaei apreciază foarte mult mediul universitar medical și, împreună cu echipa de universitari, va continua să realizeze proiectele legate de pregătirea medicilor. Cu toții dorim să avem specialiști cât mai bine pregătiți și pacienți cât mai bine tratați”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel