REZIDENȚIAT 2020, la final: Peste 300 de posturi NEOCUPATE după închiderea REPARTIȚIEI la MEDICINĂ

Dana Lascu |
Data publicării:

Vineri, 27 noiembrie, a fost ultima zi de repartiție a locurilor și posturilor la REZIDENȚIAT 2020! Cele mai multe locuri neocupate au rămas la Medicină de Urgență, Chirurgie Generală, Medicină de Familie și Boli Infecțioase!

La finalul celor patru zile în care au fost repartizate locurile și posturile la REZIDENȚIAT 2020, sute d elocuri au rămas neocupate. 

La MEDICINĂ, unde repartizarea a durat 3 zile, sunt cele mai multe locuri și posturi neocupate: 303. 

Mai exact, cele mai multe locuri neocupate au rămas la disciplina Medicină de Urgență, din 200 de locuri puse la dispoziția celor care au luat concursul, 79 au rămas neocupate!

La disciplina Chirurgie Generală au rămas libere 39 de locuri din 185 disponibile, iar Medicina de Familie, din 301 locuri puse la bătaie, 29 nu au fost ocupate.

Locuri neocupate au rămas și la Boli Infecțioase - 20 (din 193 disponibile), dar și la Anestezie și Terapie Intensivă 14 (din 278). 

LISTA COMPLETĂ A LOCURILOR NEOCUPATE AICI: 

Locuri libere au r ămas și la Medicină Dentară și la Farmacie. 

Repartiția pe domeniul FARMACIE s-a încheiat marți, 24 noiembrie, iar cea pentru MEDICINA DENTARĂ miercuri 25 noiembrie. 

Din totalul locurilor la FARMACIE 5 au rămas neocupate, la disciplina farmacie generală (vezi aici LISTA) și 44 la MEDICINĂ DENTARĂ, disciplina stomatologie generală (vezi aici lista)

Anul acesta, Ministerul Sănătății a scos la bătaie un total de 8.568 locuri și posturi (lista oficială aici). Dintre acestea: 

DOMENIUL MEDICINĂ - 4.645
DOMENIUL MEDICINA DENTARĂ - 1.651
DOMENIUL FARMACIE - 2.272

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel