Romică Țociu, despre diagnosticul de cancer al soției sale: Când afli că ești bolnav, toate planurile dispar. Cea mai groaznică perioadă prin care am trecut în viața mea

Romica Tociu - Foto: Kanal D
Romica Tociu - Foto: Kanal D

Romică Țociu a vorbit despre diagnosticul de cancer pe care l-a primit soția sa, Nicoleta.

Romică Țociu are o familie împlinită, alături de soția sa, Nicoleta Țociu, care îi este alături de peste 27 de ani. Cei doi au împreună doi copii: un fiu de 25 de ani, pe nume Cătălin, și o fiică în vârstă de 19 ani, pe nume Daria.

În anul 2016, soția lui Romică Țociu a fost diagnosticată cu cancer la sân. Atunci, Nicoleta Țociu a povestit momentul în care a primit verdictul medicilor și a spus: "după ce ți se confirmă, nu poți să mai dai înapoi și trebuie să lupți. Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo 7 - 8 stații de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă. Nu știam dacă vor înțelege exact. Cel mai tare mi-a fost frică de reacția copiilor, a lui Romică și a părinților mei". 

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Romică Țociu a fost întrebat ce a simțit când soția lui, Nicoleta, i-a spus că are cancer. 

"În momentul ăla nu a mai contat nimic. În momentul când afli că ești bolnav, toate planurile dispar, până aproape de zero. Se întoarce totul, nimic nu mai este organic, încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi.

Nicoleta e totul pentru copiii mei. O iubesc enorm. Și eu la fel! În momentul ăla m-am gândit, a fost pentru prima dată în viața mea când am rămas fără replică. Toată viața mea am avut replică, am știut mereu cu ce replică încep și cu ce închei. De data aia n-am știut cum să reacționez. Pentru că nu știam ce să spun, pentru că nu fusesem niciodată pus într-o situație limită cum a fost în cazul ei.

Am încercat să mă adun, să fiu tare pentru ea, a fost cea mai groaznică perioadă prin care am trecut în viața mea. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că e bine și că lucrurile sunt foarte bune acum. Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat. Chiar e un suflet minunat", a declarat Romică Țociu la Kanal D, cu ochii în lacrimi.

Criza vârstei a doua, semne și cât durează. Care e "vârsta a DOUA" și de ce fericirea are formă de U. Leca: Femeile vor un partener uluitor, bărbații încep să fie puști

Romică Țociu, întrebat dacă-și merită soția. "Va fi toată viața jumătatea mea mai bună"

 

Ulterior, întrebat dacă crede că o merită pe soția sa, Romică Țociu a spus: "câteodată am impresia că nu, pentru că Nicoleta este femeia care nu numai că a pus ordine. Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut că concerteze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări de care nu m-am dezis, pentru că numai bărbații proști insistă în chestii de genul ăsta, eu nu. Și mi le asum. Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața, și cariera, și familia și toate lucrurile pe care le-am făcut.

Am o familie frumoasă, am niște copii de care sunt mândru, sunt tot ce am făcut eu mai bun, în afară de meserie. Și toate lucrurile astea, balanța, a fost Nicoleta. Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să-i mulțumesc pentru asta. Poate nu aș fi reușit să fac atâtea lucruri dacă nu ar fi înțeles. A reușit să înțeleagă cu adevărat ce vreau, ce pot, cât îmi iubesc familia și cât de nebun sunt câteodată".

Nicoleta Țociu, despre starea actuală de sănătate: Singurul lucru care mă deranjează este faptul că m-am îngrășat 10-12 kg, din cauza tratamentului hormonal

 

Dușul în doi, de la economie și glume la beneficii pentru sănătate. 8 lucruri pe care nu le-a spus nimeni, care-ți arată că nu-i chiar așa de rău

În prezent, Nicoleta Țociu a reușit să treacă peste momentele grele și a povestit că se află într-un stadiu staționar cu boala și că face tot posibilul să o țină sub control.

"Din fericire, am depășit momentele grele. Acum, sunt ok,  mă duc doar la control, pentru a ști care este starea mea de sănătate, este numai precauție, nimic mai mult.

Doctorul meu mi-a spus, după ce m-am operat că m-am vindecat de cancer și sunt într-un stadiu staționar. Singurul lucru care mă deranjează este faptul că m-am îngrășat 10-12 kilograme. Totul din cauza tratamentului hormonal pe care l-am urmat", a declarat soția lui Romică Țociu acum ceva timp. 

"Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei.

Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii", a declarat actorul într-un alt interviu pentru revista Viva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel