Rona Hartner a murit. Sărăcie cruntă, lupta cu 2 cancere și un optimism molipsitor: M-am întrebat dacă nu cumva vreau să fiu președintele României în locul lui Ceasușescu

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
rona hartner - FOTO: Freepik@stockgiu@Captură YouTube@Kanal D România@Captură YouTube@theXclusive
rona hartner - FOTO: Freepik@stockgiu@Captură YouTube@Kanal D România@Captură YouTube@theXclusive

Rona Hartner a murit. Artista avea numai 50 de ani. 

Rona Hartner a murit. Artista avea numai 50 de ani.

De-a lungul vieții, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer de două ori. În urmă cu ceva timp, Rona Hartner și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața ei plină de urcușuri și coborâșuri. 

Artista a făcut mărturisiri dureroase despre copilărie, lupta cu cancerul, dar și alte evenimente fericite și mai puțin fericite din viața ei. 

”Noi am avut o sărăcie cruntă, dar părinții au ambalat acea sărăcie într-un showtime. La 5 ani cântăm gosspel, am început la 10 ani să scriu legende, după care am început să îmi pun întrebări dacă nu cumva vreau să fiu președintele României în locul lui Ceasușescu.

La 11 ani a fost prima piesă de teatru la școală și am vrut neapărat să joc eu prințesa respectivă… Nu păream prințesă, dar eu, în sufletul meu, întotdeauna am fost prințesă, regină… Profa îmi spunea … Am suferit, m-am retras până la urmă”, a mărturisit Rona Hartner în emisiunea "În Oglindă", adăugând că, deși dormeau toți cei trei copii într-un singur pat, a avut o copilărie fericită.

Rona Hartner, două diagnostice de cancer

Acum patru ani, Rona Hartner a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: cancer. De fiecare dată, Rona Hartner a mărturisit că salvarea ei a venit de la Dumnezeu.

”Ai 100 de ani după chimio, îți intră tot corpul într-o formă de degringoladă, adică nu mai ai energie… Nu știi ce ți se întâmplă. Nu mai aveam voce și nu mai aveam memorie, nu mai țineam minte piesele”, a mai mărturisit, tulburată, Rona Hartner.

Rona Hartner - FOTO: Captură YouTube@Kanal D România

Rona Hartner, cancer la plămâni

Anul acesta, Rona Hartner a mai primit un diagnostic de cancer. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer în stadiu 4. Actrița are cancer la plămâni și metastaze la creier. Rona Hartner a mărturisit că nu mai poate munci acum, motiv pentru care a rămas fără surse de venit.

Rona Hartner nu și-a pierdut speranța, potrivit mărturisirilor postate într-un live, pe Facebook. În trecut, vedeta a învins boala după un tratament dur. La acel moment, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat.

”Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185.

Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă…

Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat”, a mărturisit Rona Hartner, într-un live postat pe Facebook. 

"Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie.

Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctorul că după părerea ei, este ceva mult mai grav. M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește.

Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru. Deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală. M-am epuizat anul ăsta mult prea mult", a declarat Rona Hartner, la Antena Stars.

Rona Hartner - FOTO: Captură YouTube@theXclusive

Rona Hartner, idilă cu Emil Constantinescu

Rona Hartner a vorbit și despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, cu Mihai Ghiță.

”Bineînțeles că nu am fost amanta președintelui, pentru că eu eram în Franța. Asta (n.r. – scandalul) se întâmpla în noiembrie ’96 și tot în noiembrie ’96 dădeam castingul pentru și plecam pentru șase luni de zile la filmare …”, a povestit Rona Hartner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel