Rudy Giuliani, infectat cu COVID-19. Cum se simte avocatul lui Donald Trump

Dana Lascu / 07 dec 2020 / 10:50
Rudy Giuliani. Foto: Facebook
Rudy Giuliani. Foto: Facebook

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului și avocatul personal al președintelui american încă în funcție, Donald Trump, are Covid-19.

„Însănătoșire grabnică, Rudy. Vom continua!!!”, a scris Donald Trump, duminică, pe Twitter.

Rudy Giuliani a fost internat duminică la Spitalul universitar Georgetown, a confirmat o sursă a CNN. Nu au fost furnizate detalii suplimentare despre starea sa și nu este clar când Giuliani a avut primul test pozitiv pentru Covid-19

Fostul primar al New York-ului a traversat țara, în ultima lună, către statele unde se dă o luptă acerbă pentru voturi, conducând bătălia legală a președintelui Donald Trump pentru a răsturna rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020.

Giuliani a nesocotit în mod repetat ghidurile de sănătate publică, apărând fără mască în capitalele statelor pe care le vizita, în sălile de bal ale hotelurilor și la conferințele de presă din interior, în ultimele săptămâni. La multe dintre evenimente, majoritatea celorlalți oameni nu purtau măști.

La unele dintre aceste evenimente, Giuliani a fost văzut dând mâimâncanile, îmbrățișându-se și făcând poze cu oameni în timp ce nu purta o mască.

„Mulțumesc tuturor prietenilor și celor care mă urmăresc pe Twitter pentru rugăciuni și urări de însănătoșire. Mă simt bine. Mă voi recupera șu o să vă țin la curent cu totul”, a scris Rudy Giuliani pe contul său de Twitter. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy