Rudy Giuliani, infectat cu COVID-19. Cum se simte avocatul lui Donald Trump

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Rudy Giuliani. Foto: Facebook
Rudy Giuliani. Foto: Facebook

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului și avocatul personal al președintelui american încă în funcție, Donald Trump, are Covid-19.

„Însănătoșire grabnică, Rudy. Vom continua!!!”, a scris Donald Trump, duminică, pe Twitter.

Rudy Giuliani a fost internat duminică la Spitalul universitar Georgetown, a confirmat o sursă a CNN. Nu au fost furnizate detalii suplimentare despre starea sa și nu este clar când Giuliani a avut primul test pozitiv pentru Covid-19

Fostul primar al New York-ului a traversat țara, în ultima lună, către statele unde se dă o luptă acerbă pentru voturi, conducând bătălia legală a președintelui Donald Trump pentru a răsturna rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020.

Giuliani a nesocotit în mod repetat ghidurile de sănătate publică, apărând fără mască în capitalele statelor pe care le vizita, în sălile de bal ale hotelurilor și la conferințele de presă din interior, în ultimele săptămâni. La multe dintre evenimente, majoritatea celorlalți oameni nu purtau măști.

La unele dintre aceste evenimente, Giuliani a fost văzut dând mâimâncanile, îmbrățișându-se și făcând poze cu oameni în timp ce nu purta o mască.

„Mulțumesc tuturor prietenilor și celor care mă urmăresc pe Twitter pentru rugăciuni și urări de însănătoșire. Mă simt bine. Mă voi recupera șu o să vă țin la curent cu totul”, a scris Rudy Giuliani pe contul său de Twitter. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel