SEMNAL de ALARMĂ pentru români, direct din UK. Cum a ajuns un pensionar cu 7 copii să doarmă pe bancă

Adisa Codruț / 02 ian 2021 / 19:56
Banca pe care dormea pensionarul românul. Foto: DC News
Banca pe care dormea pensionarul românul. Foto: DC News

Povestea unui român găsit pe bancă, în Londra, Marea Britanie, arată o altă față a realității de după Brexit. Vorbim de o situație dură, în care niciun copil nu și-ar dori să-și vadă părintele. 

Mihai are 66 de ani, șapte copii și 800 de lei pensie. A plecat dintr-un sat din Bacău în Londra, Marea Britanie, cu avionul, pe 17 decembrie. Dar zilele trecute, Steve Benson l-a găsit dormind pe o bancă și i-a cerut ajutorul dr. Daniel Mirea, pentru a înțelege ce i s-a întâmplat. 

„Eu cred că este foarte multă lume dezorientată și de Brexit. Condițiile de trecere a frontierei sunt mai stricte! Nici nu știu dacă pot doar cu buletinul. E confuzie. Pe noi nu ne interesează nimic, să fie sănătos, să ajungă acasă”, a spus dr. Daniel Mirea pentru DC News, psiholog la bază, precizând de asemenea că, în zilele noastre, am ajuns în stadiul în care unui om îi e frică să primească ajutor. Și nu întâmplător a spus asta. Am aflat ulterior de ce.  

Motivul incredibil pentru care bătrânul dormeea în parc, pe o bancă, și de ce a fost reticent să primeasă ajutor, aflați pe DC News. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy