Sibiu: Un bărbat a decedat şi o femeie a fost dusă la spital, în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon

Georgiana Ioniță / 02 ian 2020 / 09:24

Un bărbat a decedat şi o femeie a fost dusă la Spitalul Municipal din Mediaş miercuri seara, în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de pompieri militari în municipiul Mediaş, str. Mihai Viteazu, la o casă, unde două persoane prezentau suspiciune de intoxicaţie cu monoxid de carbon. La faţa locului salvatorii au intervenit pentru îndepărtarea pericolului existent prin oprirea alimentării cu gaze a imobilului şi ventilarea încăperilor. Echipajele SAJ au acordat îngrijiri medicale celor două persoane, dintre care una în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, fără rezultat, un bărbat de circa 49 fiind declarat decedat. Cealaltă persoană implicată, o femeie de aproximativ 75 de ani, a fost transportată la CPU Mediaş, conştientă, de către echipajul SAJ. De asemenea la adresă a intervenit şi un echipaj de la Delgaz Grid Mediaş", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, notează Agerpres.

Femeia a rămas internată la Spitalul Municipal din Mediaş.

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.24