Sibiu: Un bărbat a decedat şi o femeie a fost dusă la spital, în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon

Un bărbat a decedat şi o femeie a fost dusă la Spitalul Municipal din Mediaş miercuri seara, în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de pompieri militari în municipiul Mediaş, str. Mihai Viteazu, la o casă, unde două persoane prezentau suspiciune de intoxicaţie cu monoxid de carbon. La faţa locului salvatorii au intervenit pentru îndepărtarea pericolului existent prin oprirea alimentării cu gaze a imobilului şi ventilarea încăperilor. Echipajele SAJ au acordat îngrijiri medicale celor două persoane, dintre care una în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, fără rezultat, un bărbat de circa 49 fiind declarat decedat. Cealaltă persoană implicată, o femeie de aproximativ 75 de ani, a fost transportată la CPU Mediaş, conştientă, de către echipajul SAJ. De asemenea la adresă a intervenit şi un echipaj de la Delgaz Grid Mediaş", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, notează Agerpres.

Femeia a rămas internată la Spitalul Municipal din Mediaş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel