Soluție de curățat geamuri, făcută-n casă. Ai nevoie și de oțet

Adisa Codruț |
Data publicării:

Dacă nu vreți să cumpărați soluții de șters geamurile din comerț puteți opta pentru realizarea uneia acasă, prin îmbinarea unor ingrediente care nu conțin substanțe toxice.

Dacă vreți să stați departe de produsele din comerț de curățat geamurile, deoarece sunt pline de substanțe chimice toxice, dar vreți să aveți geamuri curate, puteți să preparați acasă o soluție prietenoasă cu mediul. Ingredientele de care aveți nevoie:

* 60 ml oțet alb sau oțet de mere

* 60 ml spirt

* 1 lingură amidon de porumb

* 500 ml apă

* 10 picături ulei esențial de lămâie, portocală sau lavandă

Amestecați toate cele de sus într-un recipient de sticlă, iar după ce v-ați asigurat că amidonul de porumb s-a dizolvat complet pulverizați soluția pe geamuri.

O altă soluție de șters geamuri făcută în casă o puteți face din suc de lămâie. Aciditatea va curăța grăsimea acumulată pe geamuri. Ca ingrediente aveți nevoie: o lingură suc de lămâie, un litru de apă caldă. Amestecați conținutul într-un pulverizator și ștergeți geamurile.

Dacă vreți să folosiți oțet în loc de lămâie, aveți nevoie de 250 ml de oțet și 250 ml de apă caldă. Amestecați bine oțetul cu apa și pulverizați pe geamuri, arată cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel