Cum să îndepărtezi simplu și rapid grăsimea și murdăria de pe geamuri. Ai nevoie de pudră de talc

Curățarea geamurilor este considerată o sarcină nu tocmai ușoară, mai ales dacă implică grăsime și murdărie multă. De fapt, pentru a obține geamuri impecabile, unii oameni petrec câteva ore spălându-le și ștergându-le. În plus, rezultatul nu se ridică la înălțimea așteptărilor noastre, în ciuda utilizării produselor din comerț. 

Din fericire, există câteva sfaturi ale bunicii pentru curățarea geamurilor. Un truc care chiar funcționează implică pudra de talc. 

Ingrediente: 

2 linguri de pudră de talc 

700 de mililitri de apă 

Ajustează cantitățile în funcție de numărul de geamuri pe care trebuie să le ștergi. Dar reține că o cantitate mică de talc este de obicei suficientă pentru a obține rezultatul dorit. 

Cum îți curăță geamurile pudra de talc?

 

Talcul este un produs cu o varietate de utilizări cu care majoritatea oamenilor nu sunt familiarizați. Pentru a curăța geamurile cu acest produs economic, tot ce trebuie să faci este să diluezi pulberea albă în apă la temperatura camerei. Apoi fie înmoi un burete în această soluție și ștergi geamurile cu o lavetă din microfibră, pentru a le face să strălucească, fie torni amestecul de talc și apă într-o sticlă cu pulverizator. Apoi agiți amestecul și pulverizezi pe geamuri, iar murdăria o îndepărtezi cu ziar. 

Alte sfaturi de urmat:

Asigură-te că soarele nu strălucește atunci când ștergi geamurile. Căldura poate favoriza apariția dungilor și petelor pe geamuri. 

În timpul curățării, fă mișcări orizontale începând întotdeauna din centrul geamului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel