Sorina Pintea, despre managerii de spitale: „80% nu au ce căuta în sistem”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Sorina Pintea a făcut o declarație dură la adresa managerilor de spitale, arătând că o mare parte dintre ei „nu au ce căuta în sistem”. Ea a enumerat calitățile unui bun manager.

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a vorbit în cadrul unui interviu acordat DC News despre calitatea managerilor de spitale. Ea a afirmat că 80% dintre ei nu au ce căuta în sistem.

 „Ajungem la ceea ce am declarat în spaţiul public şi am fost criticată destul de mult pentru acea exprimare a mea că 80% dintre manageri nu au ce căuta în sistem. Eu am foarte mulţi prieteni manageri şi mulţi dintre ei manageri extraordinari.

Îmi menţin afirmaţia şi ştiţi de ce? Pentru că un manager bun nu e doar cel care aduce bani spitalului, cumpără aparatură, repară un perete. Nu. El trebuie să gestioneze o situaţie care ţine de nevoia de servicii medicale din zonă. Trebuie să aibă o prestaţie foarte bună referitor la resursa umană pe care o gestionează", a declarat Sorina Pintea.

 

Mai multe detalii pe dcnews.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel