Sorina Pintea, despre managerii de spitale: „80% nu au ce căuta în sistem”

Adisa Codruț / 27 aug 2019 / 12:30
Medic
Medic

Sorina Pintea a făcut o declarație dură la adresa managerilor de spitale, arătând că o mare parte dintre ei „nu au ce căuta în sistem”. Ea a enumerat calitățile unui bun manager.

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a vorbit în cadrul unui interviu acordat DC News despre calitatea managerilor de spitale. Ea a afirmat că 80% dintre ei nu au ce căuta în sistem.

 „Ajungem la ceea ce am declarat în spaţiul public şi am fost criticată destul de mult pentru acea exprimare a mea că 80% dintre manageri nu au ce căuta în sistem. Eu am foarte mulţi prieteni manageri şi mulţi dintre ei manageri extraordinari.

Îmi menţin afirmaţia şi ştiţi de ce? Pentru că un manager bun nu e doar cel care aduce bani spitalului, cumpără aparatură, repară un perete. Nu. El trebuie să gestioneze o situaţie care ţine de nevoia de servicii medicale din zonă. Trebuie să aibă o prestaţie foarte bună referitor la resursa umană pe care o gestionează", a declarat Sorina Pintea.

 

Mai multe detalii pe dcnews.ro

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy