Sorina Pintea, despre stomatologul care făcea operații estetice: Nu avea niciun drept

Bogdan Cotiga |
Data publicării:
Sorina Pintea
Sorina Pintea

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că medicul stomatolog, Andrei Gregorian, care făcea intervenții estetice fusese amendat cu 40.000 de lei. 

Ministrul a dezvăluit că stomatologul nu avea dreptul să facă operații de implant cu silicon.

"Atunci când inspectorii s-au dus la cabinetul său, el plecase, cabinetul fost închis, și a fost dată o amendă de 40.000 de lei.

Andrei Gregorian are drept de liberă practică doar pe post de medic stomatolog, are și parafă de medic stomatolog, nu avea niciun drept să facă astfel de intervenții estetice. Înțeleg că este și o decizie a Colegiului Medicilor Dentiști din România care le interzice stomatologilor să facă astfel de proceduri, pe care nu i-a bagat nimeni în seamă", a declarat Sorina Pintea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel