Spray-ul nazal Taffix, care oferă o protecție de 99,9% împotriva COVID-19, disponibil în România

Spray-ul nazal  Foto: Pixabay
Spray-ul nazal Foto: Pixabay

Ro Distribution 2000 a adus în România spray-ul nazal pe bază de pulbere pentru protecție împotriva SARS-CoV-2.

Produs în Israel, de cunoscuta companie biofarmaceutică  Nasus Pharma,  avizat și aprobat de autoritățile române, acesta poate fi cumpărat acum din farmaciile HelpNet și online pe www.taffix.ro.

Într-un moment în care întreaga lume a fost blocată de izbucnirea pandemiei de COVID-19, cercetătorii israelieni de la Nasus Pharma si-au propus să ofere oamenilor premisele revenirii la un stil de viață cât mai apropiat de cel pe care îl aveau. Astfel, după luni de lucru în laborator, aceștia au dezvoltat un produs inovator, TAFFIX, care blochează în mod eficient virusurile să ajungă la mucoasa nazală, acesta fiind capabil să reducă rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 cu 99,9%. Inclusiv motto-ul spray-ului nazal este elocvent în acest sens: You‘re good to go (Ești pregătit să pleci).

Află mai multe despre spray-ul nazal Taffix pe DCNEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel