Subprefectul de Timiș, Elena Popa, răpusă de COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Subprefect de Timiș
Subprefect de Timiș

Subprefectul de Timiș, Elena Popa, a murit de COVID-19, după o lună de luptă cu boala. Femeia avea 60 de ani.

Suprefectul de Timiș, Elena Popa, a murit duminică dimineață, răpusă de COVID-19. Ea se afla internată la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara încă de la sfârșitul anului trecut și era în stare gravă. Medicii i-au făcut inclusiv plasmafereza, dar starea ei nu s-a îmbunătățit. De la început starea acesteia a fost gravă, iar în ciuda tratamentelor, starea ei de sănătate acontinuat să se îmrăitățească. Ea mai suferea de hipertensiune arterială, iar în urmă cu o săptămână și jumătate fusese intubată.
A avut simptome încă de la început, pe 28 decembrie, când a fost testată pozitiv după ce soțul ei se îmbolnăvise și el de coronavirus. 
S-a stins după ce a luptat o lună cu boala, în dimineața de duminică, 31 ianuarie. Avea 60 de ani.
Elena Popa a fost numită subprefect de Timiș în ianuarie 2020. Venea de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, de unde lucra încă din 1999, notează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel