Suceava, focarul de coronavirus de la Centrul de Reabilitare Costâna: peste 300 de oameni infectați

Adisa Codruț / 28 apr 2020 / 23:45
Centrul de Reabilitare Costâna, Suceava. Foto: Monitorul de Suceava
Centrul de Reabilitare Costâna, Suceava. Foto: Monitorul de Suceava

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în Suceava, la Centrul de Reabilitare de la Costâna s-a triplat în 24 de ore. Sunt sute de persoane infectate, pacienți cu afecțiuni psihice și personalul care avea grijă de ei.

Dacă luni, la Costâna, Suceava, se vorbea de circa 100 de pacienți și angajați cu coronavirus, acum sunt confirmați ca fiind infectați peste 300 de oameni. Este vorba angajați și beneficiari de la Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropshiatrică din Costâna.

Personalul diagnosticat pozitiv va fi internat la Spitalul Județean Suceava, iar în locul angajaților bolnavi, vor veni cei aflați în izolare la domiciliu, notează Antena3.

Autoritățile separă deja pacienții infectați de cei sănătoși și toate spațiile din centrul de reabilitare vor fi dezinfectate.

Beneficiarii serviciilor sociale acordate în Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna sunt persoane adulte cu dizabilități, încadrate într-o categorie de persoane cu handicap, psihic, mental sau asociat, care necesită servicii sociale specializate.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy