Suceava, focarul de coronavirus de la Centrul de Reabilitare Costâna: peste 300 de oameni infectați

Adisa Codruț |
Data publicării:
Centrul de Reabilitare Costâna, Suceava. Foto: Monitorul de Suceava
Centrul de Reabilitare Costâna, Suceava. Foto: Monitorul de Suceava

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în Suceava, la Centrul de Reabilitare de la Costâna s-a triplat în 24 de ore. Sunt sute de persoane infectate, pacienți cu afecțiuni psihice și personalul care avea grijă de ei.

Dacă luni, la Costâna, Suceava, se vorbea de circa 100 de pacienți și angajați cu coronavirus, acum sunt confirmați ca fiind infectați peste 300 de oameni. Este vorba angajați și beneficiari de la Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropshiatrică din Costâna.

Personalul diagnosticat pozitiv va fi internat la Spitalul Județean Suceava, iar în locul angajaților bolnavi, vor veni cei aflați în izolare la domiciliu, notează Antena3.

Autoritățile separă deja pacienții infectați de cei sănătoși și toate spațiile din centrul de reabilitare vor fi dezinfectate.

Beneficiarii serviciilor sociale acordate în Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna sunt persoane adulte cu dizabilități, încadrate într-o categorie de persoane cu handicap, psihic, mental sau asociat, care necesită servicii sociale specializate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel