Tânără moartă în spital după o întrerupere de sarcină. Familia acuză medicii de malpraxis

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Spital
Spital

Familia tinerei decedate stă zilnic în fața Spitalului Elias din Capitală, așteptând să ia acasă trupul neînsuflețit al rudei lor.

Potrivit Antena 3, rudele și apropiații unei femei decedate după un chiuretaj așteaptă de 5 zile să ia trupul neînsuflețit al acesteia și să îl îngroape. Femeia în vârstă de 29 de ani avea o sarcină extrauterină, săptămâna trecută s-a simțit rău și a fost internată la spitalul Filantropia din Capitală unde i s-a făcut și testul pentru coronavirus. Însă rezultatul nu a fost aflat nici acum de familie. Pe data de 24 iunie a fost internată la Spitalul Elias. 

Rudele femeii le-au spus jurnaliștilor de la Antena 3 că un medic le-ar fi comunicat că  tânăra a murit în urma unei septicemii. După 5 zile de la deces, aceștia afirmă că nu știu ce s-a întâmplat cu tânăra și stau în fața spitalului, așteptând răspunsuri. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel