Tania Popa, două COMOȚII cerebrale: Am stat în COMĂ 3 luni. Îmi explodase și psoriazisul

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Tania Popa - Foto: Facebook Tania Popa
Tania Popa - Foto: Facebook Tania Popa

Tania Popa a făcut declarații despre problemele sale de sănătate. 

Tania Popa este una dintrele cele mai iubite actrițe din țară, dar puțini sunt cei care-i cunosc povestea de viață. 

Invitată în emisiunea "La Măruță" de la PRO TV, Tania Popa a făcut declarații cutremurătoare despre copilăria sa, atunci când a suferit două comoții cerebrale, până la vârsta de 3 ani.

Prima comoție cerebrală a avut-o la doar 9 luni, iar a doua la 3 ani. Din nefericire, acest lucru i-a afectat sistemul nervos, iar din cauza stresului s-a îmbolnăvit de psoriazis.

"Ai mei cred că nici nu știau în ce clasă sunt. Eu am fost un copil foarte independent, nu aveam nevoie de nimic și orice ar fi decis ei, nu conta. În urma unui accident de când eram foarte mică, medicii le-au interzis să mă enerveze în orice fel. La 9 luni, nașul meu, care avea 2 metri, m-a scăpat. A fost prima mea comoție cerebrală.

Mama spunea că s-a auzit ca o vază care s-a spart pe ciment. Și la 3 ani am căzut într-o pădure, pe un cuib de viespi. M-au ciupit și am stat în comă 3 luni. Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană", a dezvăluit Tania Popa în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit Spectacola.ro

Cum se manifestă COMA și de ce apare

"Dădeam cu cuțitul în masă, lângă mama"

 

Adda, în lacrimi, după diagnosticul dur: Printre covizi și perfuzii... viața bate filmul

Tania Popa a mărtusit că a reușit să își calmeze stările nervoase cu ajutorul medicilor. De asemenea, artista a precizat că a avut un moment în care și-a vărsat nervii pe mama ei, într-un mod foarte urât. 

"M-am speriat că n-am știut să-mi controlez furia. Am fost internată câteva luni bune, că îmi explodase psoriazisul. Am regretat că m-am certat foarte urât cu mama, să țip până când să-i fie frică să mai scoată un cuvânt, să dau cu cuțitul în masă lângă ea, chiar dacă nu era vinovată", a mai spus actrița.

Tania Popa vrea să iasă la pensie

 

Întrebată ce-și dorește pe pe plan profesional, actrița a spus, pentru fanatik: "Să ies la pensie! Și să știi că nu este un răspuns neadevărat, este foarte sincer. Mai am până la pensie, mai am de făcut câteva lucruri, dar îmi doresc acel moment pentru că sincer am făcut tot ce și-ar putea dori o actriță într-o carieră să încerce să face, adică nu mai am curiozități pentru că am lucrat foarte mult și foarte intens și îmi doresc timp pentru familie, pentru mine, pentru soț, avem planuri mari, vrem să vedem toată lumea și pentru asta trebuie să fiu în forță. Așa că dacă o să joc pe scenă până la 90 de ani, că mă văd în stare, n-o să mai am timp clar să văd lumea și îmi doresc foarte tare lucrul ăsta. Așa că o să mai lucrez intens 13 ani sau cât mai am eu până la pensie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel