TAROM: Zborul București - Londra - București, de luni, va fi anulat; pasagerii, reprotejați pe cursa de marți

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Aeronavă Tarom, zbor de zi. Foto: Facebook
Aeronavă Tarom, zbor de zi. Foto: Facebook

Zborul TAROM București - Londra - București, care era programat pentru 4 ianuarie, va fi anulat, iar pasagerii vor fi reprotejați pe cursa din ziua următoare, a anunțat duminică operatorul aerian național, pe pagina sa de Facebook. Toți pasagerii care vin din Marea Britanie în România trebuie să aibă test COVID-19 negativ!

„Având în vedere deciziile autorităților, TAROM va suspenda operarea zborurilor comerciale spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 2 zile, începând cu data de 02.01.2021, ora 21:20, conform NOTAM în vigoare. Astfel, zborul din data de 4 ianuarie 2021, București OTP - Londra LHR - București OTP (RO391/2 OTP-LHR-OTP) va fi anulat. Toți pasagerii posesori de bilete pe cursa din 4 ianuarie 2021 vor fi reprotejați pe cursa din ziua următoare, 5 ianuarie 2021 București OTP - Londra LHR - București OTP (RO391/2 - 5 ianuarie)", a anunțat TAROM.

În 5 ianuarie, zborul RO391 are programată decolarea de la București la ora locală 12:20 și sosirea la Londra la ora locală 14:05. De asemenea, RO392 are programată decolarea de la Londra la ora locală 14:50 și sosirea la București la ora locală 20:10.

"Mesajul de reprotejare pentru cursa din 5 ianuarie 2021 va fi transmis în format electronic, via email, tuturor pasagerilor posesori de bilete pe cursa din 4 ianuarie 2021", precizează operatorul aerian.

Citește și: Lista statelor de unde intri în carantină. Cum se reiau zborurile Marea Britanie - România.

Detalii despre condițiile de călătorie AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel