Timiş: Creşte numărul cazurilor de gripă şi cel al infecţiilor respiratorii în grădiniţe şi şcoli

Georgiana Ioniță / 04 feb 2020 / 15:01
Școală
Școală

Numărul cazurilor de gripă şi cel al infecţiilor respiratorii în grădiniţele şi şcolile din judeţul Timiş continuă să crească, dar până în acest moment nu a fost anunţată suspendarea cursurilor în nicio unitate de învăţământ.

Şefa Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu, a declarat, marţi, că au fost raportate 40 de cazuri în rândul preşcolarilor, 55 la elevi şi unul în rândul cadrelor didactice. În acelaşi timp, au fost anunţate 859 de infecţii respiratorii la preşcolari, 2.246 la elevi şi 49 de dascăli, notează Agerpres. 

Aura Danielescu anunţa luni 33 de cazuri de gripă în rândul preşcolarilor, 39 la elevi şi unul la un cadru didactic, 869 de infecţii respiratorii la preşcolari, 2.079 la elevi şi 62 la cadre didactice.

Până la finalul săptămânii trecute au fost raportate aproape 140 de cazuri de gripă în şcoli şi grădiniţe şi peste 7.000 de infecţii respiratorii în unităţile şcolare şi de educaţie din judeţ.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy