Valeriu Gheorghiță imunizează împotriva COVID la Maratonul vaccinării din Târgu-Mureș

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Valeriu Gheorghiță a vaccinat și la Târgu-Mureș  FOTO: Ro Vaccinare
Valeriu Gheorghiță a vaccinat și la Târgu-Mureș FOTO: Ro Vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare imunizează vineri, 14 mai, la Târgu-Mureș.

700 de oameni au fost imunizați vineri, 14 mai, în primele 5 ore la Maratonul Vaccinării din Târgu-Mureș, anunță reprezentanii Ro Vaccinare pe Facebook. Acolo se află azi și medicul Valeriu Gheorghiță, președintele campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID. Maratonul din Târgu-Mureș are loc la Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade. 

”Momentul acesta îmi trezește amintiri deosebite din anii studenției, iar legătura cu aceste locuri încă există. Regăsesc aceiași oameni minunați. Sunt emoționat și onorat, în egală măsură, pentru că am ocazia să exercit acum, aici, acest act de sănătate publică extrem de important pentru România”, a afirmat medicul Valeriu Gheorghiță. 

Maratonul se derulează în perioada 14-17 mai. ”24 de ore, 24 din 24, 10 fluxuri de vaccinare, profesioniști și voluntari în domeniul medical, vaccin de la compania Pfizer BioNTech .Fără programare, doar cu buletinul. Alegi să oferi parte din timpul tău pentru încă un pas spre normalitate? Alegi să să te vaccinezi pentru siguranța ta și a celor dragi? Împreună putem învinge pandemia”, se mai arată pe Ro Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel