Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident rutier; medicul şi asistenta au fost răniţi

Ambulanță
Ambulanță

O ambulanţă tip C2 cu medic, aflată în misiune, a fost implicată, marţi, într-un accident rutier în municipiul Bârlad, medicul şi asistenta aflate în autovehicul fiind răniţi.

 

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, autospeciala era trimisă să intervină în cazul unui pacient aflat în stare de inconştienţă, căzut de la înălţime în zona unor depozite din municipiul Bârlad, caz pentru care fusese stabilit cod roşu de intervenţie şi a fost lovită de o maşină care ar fi forţat culoarea semaforului, notează Agerpres. 

Din primele date ale poliţiştilor rutieri aflaţi la locul producerii accidentului, ambulanţa ar fi avut semnalele acustice şi luminoase pornite la intrarea în intersecţie, în cauză fiind continuate cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

"Am fost anunţaţi prin apel la numărul de urgenţă 112 despre un accident rutier în care au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism. Evenimentul s-a produs într-o intersecţie semaforizată din municipiul Bârlad. Din primele verificări, ambulanţa se deplasa din Centru spre zona Confecţii, iar autoturismul mergea pe Str. Primăverii. Poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. În urma impactului dintre cele două autovehicule, a rezultat vătămarea corporală a medicului şi a asistentei medicale de pe ambulanţă, cei doi fiind transportaţi la spital", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, a declarat că la pacientul căzut de la înălţime a intervenit o altă autospecială, stabilindu-se că pacientul a suferit o criză de epilepsie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel