Victor Costache a trimis echipă de control la Spitalul Floreasca: Nu vom temporiza ancheta

Dana Lascu / 29 dec 2019 / 12:55
Spitalul de Urgență Floreasca. Foto: Agerpres
Spitalul de Urgență Floreasca. Foto: Agerpres

Ministrul Sănătății, dr Victor Costache, a anunțat că a trimis astăzi o echipă de control, condusă de secretarul de stat conf dr Horațiu Moldovan, în control la Spitalul Floreasca, ca să verifice documentele medicale. 

O echipă condusă de conf dr Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății s-a aflat în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență București pentru a verifica starea de sănătate a pacientei arse pe masa de operație, cât și calitatea îngrijirilor medicale acordate, a anunțat dr Victor Costache, ministrul Sănătății. De asemenea, sunt studiate unele documente ale Foii de Observație Clinice Generale.

Toate concluziile acestei anchete vor fi făcute publice după terminarea cercetărilor.

„Am luat această decizie de a comunica datele la sfârșitul anchetei, tocmai pentru a se evita speculațiile. Este un caz cu multe implicații și, din respect față de pacientă și familia sa, este corect să tragem concluziile când avem toate dovezile și declarațiile clare ale celor implicați. Vă asigur că nu vom temporiza mersul anchetei", a declarat dr Victor Costache, ministrul Sănătății, într-un comunicat.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy