Viitorul spital regional. Președintele CJ Brașov se va întâlni cu ministrul Sănătății

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a anunţat, joi, că se va întâlni cu ministrul Sănătăţii ca să discute despre ordinul de ministru privind aria de competenţă a viitorului spital regional.

Spital regional. "Vineri, voi fi prezent, împreună cu primarul George Scripcaru la invitaţia ministrului Sănătăţii, pentru a discuta atât problemele instituţiilor medicale care sunt în judeţul Braşov, cât şi ordinul de ministru referitor la arondarea celor două judeţe, Covasna şi Harghita, pentru a avea un spital care să aibă caracter regional", a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veștea, potrivit Agerpres.

Ordinul de ministru, emis de fostul ministru PSD al Sănătăţi, Sorina Pintea, care stabilea aria de competenţă a viitorului spital regional de la Braşov a fost retras la câteva zile după instalarea Cabinetului Orban, premierul explicând, ulterior, la Braşov că acest act normativ nu este singurul care a urmat aceeaşi procedură, deoarece membrii noului Guvern doresc să verifice toate actele de acest gen emise de fosta guvernare social-democrată.

De cealaltă parte, liderii PSD Braşov au susţinut că retragerea acestui act normativ din procedura de transparenţă va întârzia elaborarea studiului de fezabilitate pentru proiectul viitorului spital regional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel