Viitorul tătic Smiley, băgat în sperieți de Bobonete și Fodor! Ce e verde, miroase urât și e ca Satana la un copil?

Adisa Codruț / 06 Martie 2021 / 16:12
Smiley
Smiley

Smiley se pregătește să devină tată săptămâna viitoare, așa că s-a gândit că cel mai bun lucru ar fi să își întrebe prietenii deja părinți care sunt cele mai importante lucruri de știut despre a avea un copil. Din păcate a ajuns la mâna lui Bobonete și a lui Răzvan Fodor, care l-au cam băgat în ceață!

„Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a fi tată!” spunea, vesel, Smiley, la începutul unui clip  postat pe pagina sa de Facebook. După ce a încercat să caute informații pe internet, ca să se pregătească să fie tată, dar n-a înțeles mai nimic, ce și-a zis... că cel mai bun lucru ar fi să le ceară sfatul prietenilor săi care sunt deja tați: Bobonete și Răzvan Fodor. 

Ce-a ieșit din asta, depășește orice imaginație. Întâi, Bobonete le-a explicat lui Smiley și lui Răzvan Fodor, ce pățesc tații de fete!

„Băi, la câte femei ați avut voi și pe unde ați umblat voi, la tații ălăra nu v-ați gândit? Sunteți genul de tați care ar trebui să vă gândiți! Dacă-ți vine mă un Fodor la fiică-ta? Cum era Fodor, când era el... ”, l-a luat peste picior Bobonete. 

Apoi i-a spus lui Smiley că mai e o variantă: dacă Gina Pistol îi face un băiat, sigur iese bătăuș din el! Și asta din cauza faptul că mămica lui a pozat într-o revistă pentru adulți. 

„Când o să vadă pozele cu mă-sa ..., o să-i rupă pe ăia la școală!”, a glumit Bobonete. 

După care a început să-i explice care e cea mai urâtă treabă la un copil: schimbatul scutecului!

„Satana e că....l de copil! Bă, îți intră pe sinusuri și te ia cu capul”, a spus comediantul. 

La care Fodor nu s-a lăsat mai prejos. 

„Sunt două mirosuri! E ăla verde de la lapte, ăla e groaznic! Și mai e unul intermediar, când treci (copilul, n.r.) de la lapte înspre rădăcinoase! Când treci la alimentația alternativă. Care e un pic și mai tare și mai ... ăla e, să te ferească Dumnezeu!”. 

Discuția fără perdea a continuat aproape o oră!

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy