Vladimir Putin, "operat de urgență". Ce CANCER ar avea. Val Vâlcu, remarcă

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Vladimir Putin
Vladimir Putin

O înregistrare despre Vladimir Putin și problemele sale de sănătate a fost publicată de presa străină.

Președintele rus Vladimir Putin este "foarte bolnav de cancer la sânge", a declarat un oligarh apropiat de Kremlin într-o înregistrare secretă obținută de New Lines Magazine, potrivit New York Post.

Mai mult, și publicația italiana La Stampa a scris despre faptul că "liderul rus Vladimir Putin a fost operat de urgență la Moscova". Aceștia au relatat și că Putin a fost transportat de urgență la o clinică din Moscova, unde o echipă de medici era pregătită pentru intervenție. Aparatul de la Kremlin ar fi organizat, în acest context, "înlocuirea" lui Putin pentru aproximativ 10 zile. De asemenea, presa scrie și că două sosii au fost pregătite să joace rolul președintelui rus în eventuale apariții publice și au fost pregătite și filme menite să ilustreze o activitate "normală" a președintelui rus, în care semnează documente.

"Înregistrarea reprezintă o mărturie rară din partea unei persoane cu legături dovedite cu guvernul rus, potrivit căreia dictatorul s-ar putea să fie grav bolnav", a declarat revista despre comentariile făcute în timpul unei discuții de la jumătatea lunii martie cu cineva descris ca fiind un "capitalist de risc occidental".

"El a ruinat absolut economia Rusiei, economia Ucrainei și multe alte economii - le-a ruinat", a spus oligarhul anonim despre Putin în înregistrare. "Problema este cu capul lui. Un singur tip nebun poate întoarce lumea cu susul în jos".

Prof. Buda i-a pus diagnosticul exact lui Vladimir Putin: Este îngrozitor! Ce este PSIHOPATIA

Bărbatul este un magnat al energiei care se află în prezent în afara Rusiei cu o avere netă care îl plasează pe lista celor mai bogați 200 de oameni de afaceri ruși. El poate fi auzit în înregistrare criticând vehement invazia Ucrainei și punând sub semnul întrebării scopul morții a peste 15.000 de soldați ruși.

"Sperăm cu toții ca Putin să moară"

 

Și spune că "sperăm cu toții ca Putin să moară din cauza cancerului său sau, eventual, în urma unei intervenții, cum ar fi o lovitură de stat, pentru a scuti Rusia de alte nenorociri".

Oligarhul "nu avea nicio idee că era înregistrat", pe caseta de 11 minute, a precizat New Lines, adăugând că l-a identificat pe bărbat după voce, dar nu i-a dezvăluit numele "din cauza probabilității ridicate ca dezvăluirea acestuia să ducă la represalii din partea statului", amintind de legea rusă care impune 15 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false".

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene a afirmat, de asemenea, că Putin are cancer și a sugerat că o lovitură de stat pentru a-l înlătura pe liderul rus este deja în curs de desfășurare.

Gabriel Diaconu, despre boala lui Vladimir Putin: E terminat! E dependent de antiinflamatoare steroidiene

The Times of London a remarcat speculațiile galopante cu privire la starea de sănătate a lui Putin, după ce acesta a fost văzut în mai multe rânduri mergând aparent șchiopătând și cu fața umflată, ceea ce ar putea sugera că este tratat cu steroizi. Iar în timpul paradei de săptămâna trecută de Ziua Victoriei, liderul rus a fost înfășurat într-o pătură grea de lână.

The Times a citat, de asemenea, o investigație a Proyekt, o publicație rusă independentă, care a dezvăluit că Putin este însoțit aproape peste tot de trei medici, inclusiv un oncolog, sau specialist în cancer, și că liderul face baie în sângele din coarnele renilor tineri, un "tratament alternativ" despre care a aflat în Siberia.

Val Vâlcu, despre posibila operație a lui Vladimir Putin

 

Tudor Ciuhodaru, detalii nespuse despre BOALA lui Vladimir Putin. De ce a purtat pătură pe picioare: Soluție radicală, găsește un donator oricând

"Sunt multe forme de cancer și multe forme de intervenție. Ar putea să fie vorba de o intervenție minim invazivă. Ar putea să fie sub efectul unor citostatice.

Radioterapia se poate face fără intervenție chirurgicală. Se poate duce o dată pe săptămână la tratament. Însă acestea sunt zvonuri. Evident că aceste zvonuri afectează", a declarat Val Vâlcu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel