ZODIAC: 4 zodii care s-au născut șefi. Dau mereu ordine și pretind obediență

Dana Lascu |
Data publicării:
Obsesia pentru putere. Foto: Pixabay
Obsesia pentru putere. Foto: Pixabay

ZODIAC: Nativii anumitor zodii zici că s-au născut șefi. Totul trebuie să fie așa cum vor ei, toate dorințele și cerințele lor trebuie respectate. Nu suportă ca lucrurile să fie altfel decât își doresc ele. Iată care sunt acestea: 

ZODIAC: Cu toții cunoaștem o persoană căreia îi place ca totul să fie cum vrea ea. Genul care nu e deschisă la sugestii sau feedback și face urât dacă nu i se respectă ordinele. Pentru astfel de persoane ceea ce spun ele are prioritate, se cred șefi chiar dacă nu sunt și întotdeauna le place să-i domine pe cei din jurul lor. Ele fac parte, de regulă, din următoarele zodii: 

1) Vărsător

Când vine vorba de viața profesională, Vărsătorul este șeful absolut.Sau dictatorul perfect. El sau ea vrea ca totul să fie așa cum își închipuie ei că trebuie să fie. Nu acceptă părerea altora, nu suportă să primească sugestii, pentru că trăiesc cu senzația că dețin adevărul suprem. Ceea ce au spus ei este real și adevărat, fără trept de tăgadă. Vărsătorii sunt, uneori, atât de autoritari încât devin asupritori și nu îi lasă pe ceilalți oameni să se bucure de libertatea pe care o au.

2) Rac

Racii sunt stăpânii absoluți când vine vorba de relații. Ei, adesea, își controlează total partenerul. Atât de mult încât îl pot depersonaliza, pentru că acesta ajunge să facă ce și când vor Racii să facă. Nativii acestei zodii cred că cheia unei relații de succes este comportamentul lor șef, să privească lumea de sus și lumea să se încline la picioarele lor. Pot fi și foarte duri în a-și impune voința. Racii nu sunt niciodată pregătiți să facă schimbări, au ezitări și nu sunt deloc deschiși la discuții constructive. Partea proastă e că au succes doar atunci când ies din zona lor de confort și își deschid mintea spre toate lucrurile minunate care se întâmplă în jurul lor. 

3) Fecioara

Fecioarele sunt obsedate de-a dreptul să dețină controlul. Fie că este vorba de viață personală sau de cea profesională, vor să demonstreze că sunt singurii șefi și că doar ei trebuie ascultați. Fecioarele fac parteneriate avantajoase cu oameni care le lasă să preia conducerea. Deseori sunt criticate pentru atitudinea dominatoare, dar niciodată nu vor fi afectate de critici. Fecioarele cred cu tărie că totul li se cuvinte și că toată lumea trebuie să meargă pe calea aleasă de ele. Dacă nu te încadrezi și nu le respecți regulile, Fecioarele pur și simplu te elimină din viața lor.

4) Scorpion

Și Scorpioni se dau mari șefi. Le place să-i domine pe ceilalți, iar atitudinea lor de superioritate îi ajută să facă acest lucru. Scorpionii, de multe ori, sunt dependenți de putere, obsedați să o dețină, dar de multe ori atitudinea asta e de fapt o reflectare a nereușitelor și a nesiguranței lor. Cea mai mare teamă a lor este să renunțe la puterea pe care cred că o dețin (deși de multe ori e o iluzie pe care și-o întrețin singuri) și să nu fie luați în serios sau băgați în seamă de alții, mai ales de persoanele pe care le consideră a fi „importante”. Prin urmare, recurg la un comportament autoritar pentru a se asigura că sunt sunt luați în serios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel