ZODIAC: 4 Zodii care sunt ranchiunoase. Te țin minte dacă le-ai greșit cu ceva și se răzbună

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ce trebuie să faci când ai nervi. Foto: Pixabay
Ce trebuie să faci când ai nervi. Foto: Pixabay

ZODIAC: Este destul de obișnuit ca oamenii să aibă sentimente persistente de rănire dacă cineva le-a greșit cu ceva. Dar următoarele zodii sunt peste măsură de ranchiunoase, iar la ele furia sau resentimentele persistă și, la un moment dat, se răzbună. 

ZODIAC: Atunci când cineva ne greșește cu ceva, unii dintre noi se înfurie și răbufnesc, adică își manifestă chiar atunci, pe loc, nemulțumirea. După care, ne trece, pentru că găsim astfel de sentimente ne consumă prea  multă energie și nu merită să ții ranchiună. 

Dar sunt oameni care, atunci când le-ai greșit cu ceva, sunt consumați pur și simplu de furie, pe care și-o auto-alimentează, ba chiar și-o transformă în ură. Unii, chiar ajung să se răzbune pentru că ei consideră că trebuie să dea o lecție sau să plătească cu aceeași monedă. Ura și ranchiuna sunt sentimente adânci și puternice, care necesită un consum de energie. 
Iată cele 4 zodii care pot fi ranchiunoase: 

1) Berbec

Ca Berbec, probabil că ești o persoană foarte motivată. Acest semn de foc este concentrat pe viitorul și cariera lor, pe planuri, dorințe și nevoi. Spre deosebire de alte zodii, care ar putea avea o atitudine mai favorabilă în ceea ce privește realizarea lucrurilor, Berbecii păstrează ranchiună dacă cineva le taie calea sau le greșește cu ceva. Și îi țin minte pe toți cei care le-au greșit sau i-au împiedicat să atingă un obiectiv. ȘI, la un moment dat, le vor plăti cu aceeași monedă. 

2) Scorpion

Scorpionul are reacții emoționale mai profunde decât ale Berbecului. Pentru că acest semn de apă simte emoții la un nivel mai profund decât orice alt semn. Scorpionii își amintesc foarte mult timp fiecare trădare. Mai grav e că acest semn zodiacal este răzbunător atunci când simte că a fost nedreptățit. 

3) Capricorn 

Există cineva pe care ești profund supărat, chiar dacă a trecut atât de mult timp de când a avut loc incidentul, încât nu-ți poți aminti cu adevărat ce s-a întâmplat? Asta este destul de tipic pentru un Capricorn. Acest semn de pământ își va aminti fiecare luptă și insultă pe care le-a experimentat vreodată în viață și chiar ar putea să-i placă să povestească la nesfârșit trădarea. Capricornii pot să țină ranchiuna cu mult peste timpul în care își amintesc clar ce sa întâmplat exact.

4) Pești

Acest semn de apă păstrează rănile deschise și își amintește cu masochism insultele care i-au fost adresate. Peștii nu sunt dispuși să ceară ceea ce au nevoie și sunt supărați când nevoile lor nu sunt satisfăcute de alți oameni. Au dificultăți în verbalizarea sentimentelor sau a nevoilor lor, dar oricum vrei ca oamenii din jurul tău să știe cum se simt. Așa că vorbesc pe la spate, adică sunt bârfitori și intriganți. Dacă le-ai greșit cu ceva, toată lumea din jurul tău va ști asta, pentru că vor povesti tuturor și vor exacerba gravitatea situației ca cei din jurul tău să fie, la rândul lor, supărați pe tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel