ZODIAC: 5 Zodii care bârfesc în neștire. Nu le încredința secretele tale

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodii care bârfesc în neștire. Foto: Pixabay
Zodii care bârfesc în neștire. Foto: Pixabay

ZODIAC: Sunt unii oameni cărora le place foarte mult să bârfească. Le place să vorbească despre ceilalți și despre viața lor personală, deopotrivă. Potrivit astrologiei, sunt cinci zodii care nu se pot ori din bârfit. Iată care: 

ZODIAC: Cu toții bârfim din când în când: discutăm ce a făcut colegul nu știu care de la muncă, povestim ce a pățit nu știu cine din jurul nostru. Dar pentru majoritatea, asta e un lucru ocazional. Sunt în schimb zodii care nu se pot opri din bârfit. Bârfesc în neștire și de multe ori declanșează scandaluri. Pentru că partea negativă a acestui obicei este că persoanele care bârfesc pur și simplu nu sunt în stare să păstreze un secret. Deci, dacă aveți prieteni din următoarele zodii, gândiți-vă bine înainte de a le împărtăși orice secret.

Pești

Un Pește e disperat să știe tot  ce se întâmplă în jurul lui. Fie că este vorba despre cearta care a avut loc aseară, în casa vecinului, sau despre momentul de furie pe care l-ai avut acum zece minute, despre cine cu cine s-a cuplat sau despre ce greșeală uriașă ai făcut în copilărie, Peștii vor să știe totul. Sunt ca un burete care absoarbe informații de la toți despre orice și oricine. Dar partea proastă e că nu le păstrează.  Pe cât de avid e să le strângă, în egală măsură e disperat să le spună altora. Bârfa este pur și simplu meseria preferată a Peștilor.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți în principal pentru că vorbesc mult și sunt curioși. Dar ar trebui recunoscuți și pentru faptul că bârfesc. Vor promite că îți vor păstra secretul, dar apoi vor îl spune tuturor. De aceea, Gemenii sunt adesea considerați a avea o personalitate cu două fețe. Culmea e că ei aduna informații nu pentru a vă face rău, ci pentru a vă arăta adevărata simpatie.

Leu

Leii sunt oameni multi-talentați, iar bârfa este una din distracțiile lor preferate. Nu le place neapărat să transmită informațiile, ci să le adune, să le știe.  Să știe totul despre toată lumea. Ce le spui e, de regulă, pecetluit în minte alor, dar dacă vreodată situația va fi de asemenea manieră încât să îi coste scump, de genul viața sau cariera, să îți păstreze secretul, atunci te vor trăda. 

Balanța

Balanțelor le place să bârfească. Ele pot bârfi deschis despre ceilalți, fără să se teamă că vor fi judecați, pentru că au tăria de caracter să-ți spună și în față ceea ce gândesc, nu doar prin spate. Vor fi corecți în atunci când judecă pe cineva, vor asculta ambele fețe ale poveștii și acordă o atenție deosebită tuturor detaliilor. Dar poți avea încredere totală în ei, deoarece ei păstrează întotdeauna un secret.

Săgetător

Săgetătorul este cel mai bun bârfitor. Ei pot bârfi despre orice sub există soare. Dacă le spui secretele tale, fii pregătit ca lumea întreagă să afle despre asta și să fie într-un mod răzbunător. Deși intențiile lor nu vor sunt întotdeauna rele, este un obicei pe care pur și simplu nu îl pot controla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel