Zodiacul MATERIALIȘTILOR: Zodiile care renunță la dragoste pentru bani

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiacul materialiștilor: aleg banii, nu dragostea. Foto: Pixabay
Zodiacul materialiștilor: aleg banii, nu dragostea. Foto: Pixabay

Zodiacul MATERIALIȘTILOR: Securitatea financiară este tot ceea ce își doresc zodiile care urmează. Dacă au de ales între dragoste și bani, vor alege banii din varii motive: 

Zodiacul MATERIALIȘTILOR: Li se spune „gold diggers”, sunt materialiști și profitori și dacă au de ales între dragoste și bani, indiferent dacă vorbim de o relație sau de căsătorie, întotdeauna vor alege banii. 

Nu e legat de faptul că ar crede că dragostea nu merită, ci de faptul că unii oameni vor să ducă o viață confortabilă și ar prefera să aleagă banii, că prefera să se îmbogățească peste noapte în loc să se lupte toată viața ca să ajungă să aibă luxul dorit. Evident, în toate zodiile există și excepții. 
Iată zodiile materialiste: 

1. TAUR

Taurul ar alege atât dragostea, cât și banii. Sunt extrem de romantici, dar nu se pot lipsi de viața confortabilă pe care și-au făcut-o pentru ei înșiși. Așadar, dacă, după ce au intrat într-o relație, nu mai au parte de luxul pentru care au muncit toată viața, vor alege banii. Ei caută stabilitate - atât mentală, cât și financiară. În loc să se lupte toată viața, ar prefera să aibă control deplin când vine vorba de finanțele lor.

2. GEMENI

Gemenii sunt un fluture social, pentru ei dragostea este distractivă, dar nu poți cumpăra tot ce îți dorești cu dragoste, nu-i așa? Viața Gemenilor trebuie să însemne mai mult decât o relație pe viață cu partenerul lor. Știu că dragostea este o emoție fragilă și cred că nu există nicio șansă ca ea să dureze pentru totdeauna. Când vine vorba de bani, ar prefera să cumpere totul doar pentru a se bucura. 

3. LEU

Leii  cred că oamenii vin și pleacă, motiv pentru care preferă să investească în lucruri care îi fac fericiți. Se iubesc prea mult pe ei înșiși și se tem mereu că nu vor putea iubi la fel de mult pe altcineva. Așadar, atunci când vine vorba de alegere, se pun pe ei pe primul plan în toate, inclusiv în dragoste, și cum cred cu tărie că banii cumpără fericirea, asta vor alege.

4. SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt pasări libere. Au avut tot felul de relații și cu siguranță nu sunt mari fani ai stabilității, pentru că nu cred în ea, motiv pentru care le e ușor să aleagă banii. Prefera să cumpere un bilet de avion și să se plimbe prin lume decât să stea pe canapea, uitându-se la filme. Șampanie, spa, cameră de hotel la 5 stele? Asta e fericirea și ea se cumpără. 

5. CAPRICORN

Știu valoarea tuturor lucrurilor din viața lor, motiv pentru care atunci când vine vorba să aleagă între dragoste și bani, iau o decizie înțeleaptă care îi va ajuta pe tot parcursul vieții. Cu excepția cazului în care sunt 101% siguri că merită să-și petreacă toată viața cu persoana cu care sunt într-o relație, vor prefera o carieră stabilă decât să își facă griji în mod constant pentru ziua de mâine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel