Zodie favorizată zilele acestea. Astrolog: Vedeți tot ce nu ați făcut

Adisa Codruț |
Data publicării:
Job  FOTO: pexels.com
Job FOTO: pexels.com

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că, zilele acestea, o anume zodie este favorizată.

Astrologul DC News Daniela Simulescu recomandă nativilor unei anumite zodii să fie mai atenți pe partea de sănătate și organizare.

”Lilith în Casa 6 se supără dacă nu aveți un stil de viață sănătos, dacă nu sunteți organizați. Vedeți tot ce nu ați făcut. Atenție la discuțiile pe care le aveți cu anumiți colegi. Aș evita bârfele. Fiți cât mai obiectivi la locul de muncă. În orice caz, sunteți susținuți. Venus face niște trigoane și vă susține. Puteți construi, dar nu în relația cu subalterni, colegi, ci în relația cu cei de sus. Acolo să vă raportați. Puneți accent pe persoanele importante. Voi aveți șanse, săptămâna aceasta, să vă ierte șefii, să vă propună altceva. Fiți mai curajoși!”, spune Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel