4 semne clare că trebuie să-ți schimbi locul de muncă

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Un loc de muncă stresant sau plictisitor îți poate afecta starea de spirit sau sănătatea. Aceste patru semne clare îți spun că trebuie să-ți schimbi rapid job-ul! 

1. Ai un șef abuziv

Abuzul verbal, fizic, mental sau sexual la locul de muncă trebuie raportat imediat la departamentul de resurse umane. Glumele grosolane, flirtul, semnele de abuz verbal sau mental, în cazul în care există, ar trebui să te determine să-ți cauți urgent un alt job. 

2. Șefului tău nu îi pasă de tine sau de succesul tău

Când șeful tău nu arată absolut nicio apreciere pentru munca depusă de tine, este un semn că nu îi pasă de persoana ta. Nici nu vor exista oportunități din partea lui ca tu să avansezi în compania lui, așa că cel mai bine pleacă în altă parte. 

3. Te plictisești constant

Dacă te plictisești foarte tare la locul de muncă, sunt șanse mici să capeți experiență sau să avansezi pe un post mai bun. Încearcă să îți dai seama care este motivul dezinteresului tău. Trebuie să îți asumi mai multă responsabilitate? Dacă asta nu funcționează, este probabil un semn că ai nevoie de o schimbare. 

4. Stai prea multe ore peste program

Dacă se întâmplă de două-trei ori să stai peste program, pentru a termina un proiect, este de înțeles, dar dacă acest lucru devine o obișnuință, ar trebui să-ți dea de gândit. Nu faci decât să te epuizezi, iar starea de sănătate va avea de suferit. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel