A apărut testul de sarcină din hârtie, cu precizie de peste 99%. Cum arată

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

De ani de zile, creatoarea primului test de sarcină din hârtie și-a dorit să proiecteze un test de sarcină care să nu conțină plastic. La început, și-a propus să facă acest lucru pentru mediu. Dar, după ce a văzut tot mai multe coșuri pline de teste de sarcină, și-a dat seama rapid că este timpul să reproiecteze bastonul alb. 

 

Astăzi, pe piață, există primul test de sarcină biodegradabil, din hârtie. Această lansare marchează prima inovație majoră în cazul testelor de sarcină la domiciliu. 

„Anii 1980 ne-au adus primul telefon mobil, cutia cu braț, computerul personal Apple și testul de sarcină la domiciliu.”, râde Bethany Edwards, creatoarea noului test de sarcină. 

Noul test de sarcină, numit Lia, are un design pe bază de hârtie, suficient de puternic să reziste transportului, dar natural, cât să se dezintegreze în pământ, în câteva săptămâni. Odată ce este folosit, testul subțire și flexibil poate fi aruncat în toaletă, îngropat în grădină sau păstrat ca amintire în albumul cu poze. 

 

Mai multe detalii despre testul de sarcină Lia, puteți citi AICI

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel