Academicianul Irinel Popescu: În această luptă cu pandemia, eu aș pune pe primul plan populația

Florina Pop |
Data publicării:
EXCLUSIV
Academician dr Irinel Popescu
Academician dr Irinel Popescu

Academicianul Irinel Popescu a declarat, la emisiunea Academia de Sănătate, că, în lupta cu pandemia COVID-19, ar pune pe primul plan populația.

La emisiunea Academia de Sănătate, care a găzduit lansarea volumului ”Pandemia COVID-19 în România”, academicianul Irinel Popescu a afirmat că studiile din tom oferă publicului și organelor competente informații cât mai complete despre infecția COVID-19.

”În această luptă cu pandemia, eu aș pune pe primul plan populația pentru că singurele măsuri eficiente - tratamentul nu pare foarte bine conturat și, ca să fim foarte sincer, nici deosebit de eficient - , cum s-au dovedit, sunt aceste măsuri de prevenție: portul măștii, distanțarea socială, spălatul pe mâini. Măsuri simple care țin de protecția fiecăruia dintre noi”, afirmă Irinel Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel