Actrița Helen McCrory, celebră pentru rolul din „Harry Potter”, răpusă de cancer. Și-a ascuns suferința

Dana Lascu |
Data publicării:
Lumânări  FOTO: Pixabay
Lumânări FOTO: Pixabay

Actrița Helen McCrory, celebră pentru rolurile din „Peaky Blinders” și „Harry Potter”, a luptat în tăcere cu boala și nu a spus că e bolnavă nici în ultimul interviu, dat cu o lună înainte să moară. Ea a fost răpusă de cancer la vârsta de 52 de ani.

Actrița Helen McCrory, cunoscută publicului român pentru rolul Polly Gray din „Harry Potter”, și-a ținut secretă lupta împotriva cancerului chiar și în timpul apariției sale de la „Good Morning Britain”, cu doar patru săptămâni înainte de deces. Vestea morții a fost dată ieri de către soțul ei, actorul Damian Lewis.

„Cu inima frântă vă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata Helen McCrory a murit liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor. A murit aşa cum a trăit. Fără teamă”, a scris Damian Lewis, conform DC News

Până unde a mers ca să-și ascundă boala, aflați pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel