ALERTĂ: Încă un FALS MEDIC estetician descoperit! Făcea intervenții în București și în Constanța. Percheziții în 3 locuri

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Alerta, coronavirus
Alerta, coronavirus

Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a descoperit că o femeie, care ar pretindea că este medic și efectua intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic. Sunt percheziții în București, dar și în Constanța.

Un nou scandal cu un medicestetician fals! Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale a anunțat, că sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pune în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

În fapt, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, care ar pretinde că este medic, efectuează intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică.

Persoanele urmează a fi conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.

Surse judiciare spun că femeia își racola clientele de pe Facebook unde își făcuse o pagina intitulată Russian Lips by Dr.Lana, dar și de pe Instagram.

Le cerea clientelor să nu o sune direct, ci să îi dea mesaje pe whats app, pentru că ar putea fi „în ședință”. Pe pagină sent zeci de filme postate cu fete care ar fi făcut intervenții estetice. Iar pentru proceduri pretindea sute de euro.

Spre exemplu, o conturare de mandibulă costa 399 de euro, facea lifting facial cu fire COG la 60 de euro firul (procedura ar fi însemnat nimic 10 fire), iar pentru injectare acid hialuronic și conturare buze cerea între 149 și 199 de euro pentru 1 mililitru. Făcea și albirea dinților, la 109 euro procedura. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel