Alexandru Rafila, avertisment despre Remdesivir: „Nu-l cumpărați de pe Internet”

Angela Sabău |
Data publicării:
Fiolele de Remdesivir. Foto: Gilead Sciences
Fiolele de Remdesivir. Foto: Gilead Sciences

Prof. dr. Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a transmis un avertisment în ceea ce privește Remdesivirul, ca tratament pentru COVID-19. El a arătat că nu ar trebui în niciun caz cumpărat de pe Internet.

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS a lansat un avertisment cu privire la Remdesivir, medicament care a fost aprobat de Statele Unite ca și tratament standard pentru COVID-19. Produsul, spune el, nu ar trebui cumpărat de pe Internet în niciun caz, deoarece în mod siugr este contrafăcut. Medicamentul n use găsește în farmacii, ci se administrează doar în spitale, injectabil, și doar pacienților în stare gravă. „Eu sunt convins că deja se găsește pe internet. Dar nu se găsește de fapt medicamentul, se găsește un nume și un ambalaj cu o pastilă care poate să aibă efecte grave. Nu se administrează acasă și nu se administrează preventiv!”, a fost avertismentul transmis de Alexandru Rafila, în direct la Digi24. „Am avut probleme cu persoane care au luat cantități mari de hidroxiclorochină”.

Ce este și cum acționează Remdesivir, citește mai depare pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel