Ana-Maria Ciobanu, afară din Ministerul Sănătății. Georgeta Bumbac, în locul ei, în funcția de secretar general

Vladimir Neagu |
Data publicării:

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia premierului Viorica Dăncilă cu privire la încetarea exercitării activității în Ministerul Sănătății a secretarului de stat Ana-Maria Ciobanu. 

Potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial, se încetează exercitarea, cu caracter temporar, de către Ana-Maria Ciobanu, a funcției de secretar general al Ministerului Sănătății. Ana-Maria Ciobanu are termen de 3 zile de la publicarea deciziei în Monitorul Oficial să predea lucrările și bunurile care i-au fost încredințate. 

Tot în Monitorul Oficial a fost publicată și decizia exercitării, cu caracter temporar, de către Georgeta Bumbac, director general al Direcției Generale Economice, a funcției de secretar general în Ministerul Sănătății. 

Deciziile au fost publicate marți, 17 septembrie 2019, în Monitorul Oficial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel