Apel disperat, medic Boli Infecțioase SIBIU: „Nu mi-am închipuit că voi scrie asta”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Foto: Facebook.
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Foto: Facebook.

Victoria Bîrluțiu, șefa Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, face un apel disperat pe pagina sa de Facebook. La Sibiu, e nevoie de module exterioar pentru pacienții COVID. 

„Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru, prieteni. O clădire veche, indiferent cât de renovată e, nu asigură circuite normale într-o pandemie. Asta se întâmplă cu secția Boli Infecțioase Sibiu, necesitând sacrificarea a 12 paturi pentru pacienți, pentru separarea circuitelor. Dacă am avea un modul exterior, ar rămâne aceeași capacitate de spitalizare. Oare mă puteți ajuta?” a scris Victoria Bîrluțiu, șefa Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel