Asigurare medicală privată cu 1 leu pe zi. Irina Bejan, reprezentantul Euroins, explică

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Irina Bejan a vorbit despre asigurarea medicală la Euroins
Irina Bejan a vorbit despre asigurarea medicală la Euroins

Irina Bejan, șef Serviciu Asigurări de Sănătate la Euroins, a explicat la Conferinţa „Quo Vadis 2022! Ediţia 4 Asigurări private sănătate, soluție pentru finanțarea sănătății”, organizată de trustul DC Media Group, care sunt avantajele unei asigurări medicale private.

Când vorbim de asigurări medicale private, în general, ne gândim că prețurile sunt foarte mari și puțini dinte noi suntem dispuși să încheiem o astfel de asigurare. Despre asta a vorbit Irina Bejan, șef Serviciu Asigurări de Sănătate la Euroins, care a explicat că o asigurare medicală poate să însemne 1 lei pe zi, iar beneficiile sunt mult peste ceea ce asigură sistemul de stat.

„Să demontăm un pic problemele legate de preț cum că asigurarea medicală ar fi foarte scumpă și nu este accesibilă tuturor cetățenilor. O să rămâneți plăcut surprins când  o să vă spun că costul pe care-l acordă Euroins în asigurările de sănătate este de doar 1 lei pe zi. La 1 leu pe zi de persoană poți avea, pe lângă serviciile medicale necesare în cazul unei îmbolnăviri precum consultații, analize, investigații medicale inclusiv pachet preventiv, Euroins asigură asiguraților și un call center medical care este disponibil 24 de ore din 24 și este format numai din medici”, a explicat ea.

„Este foarte important să răspundă un medic la telefon, pentru că în momentul în care apare o problemă medicală, oare cine te poate înțelege mai bine, dacă nu un medic. Și atunci, medicul oferă o consiliere medicală primară și realizează programările de care asiguratul are nevoie, direct către clinica medicală cu care asiguratorul are contract. La o clinică privată”, a mai menționat ea.

Ea spune că acest serviciu vine în ajutoru asiguraților și îi ajută să acceseze mai ușor serviciile medicale de care pot beneficia ca asigurați.

„În ce privește accesare serviciilor medicale după ce se încheie polița, acest serviciu este foarte apreciat de către clienții noștri. Noi îl oferim încă din 2015 și a devenit mult mai apreciat în timpul pandemiei, pentru că oamenii au devenit și ei mult mai conștienți cu privire la riscurile care le amenință sănătate”, a mai explicat Irina Bejan.

Detalii găsiți în materialul video atașat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel